Kompetencer

Vi tilbyder

Vi har en række løsninger til din virksomhed, butik eller bymidte, når der skal ske noget nyt og I ønsker at skabe vækst. Med mange års erfaring indenfor branding, marketing, forretningsudvikling og events er ingen problemstilling for svær, men spændende for os at løse sammen med dig!

Branding & Markedsføring

Vi har flere års erfaring med udvikling af effektive branding eller marketing kampagner.
Vi tager udgangspunkt i alle de steder, hvor netop dine kunder færdes, så du får den størst mulige effekt af din markedsføring - online, offline, osv.

Forretningsudvikling

Er du klar til at håndtere fremtidens udfordringer? Vi hjælper med at afdække dine muligheder, lægge strategier, planlægge fremdriften og skabe vækst for din virksomhed. Vi hjælper dig fra beslutningstagning til implementering, vedligehold og videreudvikling.

Events

Oplevelser er vejen til kundernes hjerter!
Vi planlægger og udfører dine marketing kampagner, arrangementer og events baseret på aktiv inddragelse og oplevelser for børn, voksne og ældre - samtidig med at vi forstærker dit brand og skaber vækst i din virksomhed.

Kommunikation

Vi elsker at finpudse tekster og arbejder lige så gerne på dansk, som på engelsk, fransk, tysk eller svensk. Vi skriver tekster, artikler, pressemeddelelser, brochurer, oma.

Visuel identitet

Vi skaber sammenhæng i din visuelle identitet og udvikler gerne nyt logo og helt ny visuel identitet, der underbygger den kvalitet, din virksomhed står for.

Teknologi

Vi elsker gadgets og følger de nyeste trends fra hele verden - men vi tager altid udgangspunkt i at vælge netop de løsninger, der giver størst værdi til netop DIN virksomhed.

Hvad vores kunder siger

Vores kunder omfatter store som små virksomheder, butikker og centre, samt Jobcentre, andre aktører, fagforeninger, mv.

Mød vores kunder

Vi har løst spændende opgaver for store som små, offentlige som private virksomheder