Kompetencer

Vi tilbyder

Vi hjælper din virksomhed, butik eller bymidte med at skabe større vækst, mere synlighed og bedre trivsel blandt såvel personale som kunder

Branding & Markedføring

Vi har flere års erfaring med udvikling af effektive branding & marketing kampagner.
Vi tager udgangspunkt i alle de steder, hvor netop dine kunder færdes, så du får den størst mulige effekt ud af din markedsføring - online, offline, osv.

Forretningsudvikling

Er du klar til at håndtere fremtidens udfordringer? Vi hjælper med at afdække dine muligheder, lægge strategier, planlægge fremdriften og skabe vækst for din virksomhed. Vi hjælper dig fra beslutningstagning til implementering, vedligehold og videreudvikling.

Events

Oplevelser er vejen til kundernes hjerter og til at skabe loyalitet! Vi planlægger og udfører dine marketing kampagner, arrangementer og events baseret på aktiv inddragelse og oplevelser for børn, voksne og ældre - samtidig med at vi forstærker dit brand og skaber vækst i din virksomhed.

Kommunikation

Vi elsker at finpudse tekster og arbejder lige så gerne på dansk, som på engelsk og fransk. Vi skriver tekster, artikler, pressemeddelelser, personalehåndbøger, ...
Vi har vores eget forlag, så vi kan også hjælpe med opsætning og publicering af både trykte bøger, e-bøger, m.m.

Visuel identitet

Vi skaber sammenhæng i din visuelle identitet og udvikler gerne nyt logo og helt ny visuel identitet, der underbygger den kvalitet, din virksomhed står for.
Vi producerer videoer, stories m.m. til dine sociale medier og hjemmeside.

Nyeste teknologi

Vi elsker gadgets og følger de nyeste trends fra hele verden - og har altid fingeren på pulsen, så du får mest ud af din investering, herunder udarbejdelse af app til dine medarbejdere og/eller kunder.

Hvad vores kunder siger

Vores kunder er danske og internationale virksomheder, butikker/centre, samt Jobcentre og fagforeninger

Mød vores kunder

Vi har løst spændende opgaver for store som små, offentlige som private og internationale virksomheder